Vallentuna Stenugnsbageri
VÅR EGEN KAFFEBLANDNING
perfekt för både brygg och espresso
Brasilien
Ursprung: Centrala Brasilien, området Cerrado med biotopen tropisk savann. Gården Fazenda Paraiso.
Processning (fermentering): Naturlig
Varietet: Acaiá, Red & Yellow Catuai, IPR100, IAC 125, Catucai.
Altitud: 1.130 m.ö.h
Screen: 17/18
SCA betyg: 82,75
Colombia
Ursprung: Colombia, kollektivet Los Hibiscos från regionen Hulia I södra delen av Colombia.
Processning (fermentering): Tvättad
Varietet: Caturra
Altitud: 1300 – 1900 m.ö.h
Screen: 17/18
SCA betyg: 84,50
Guatemala
Ursprung: Guatemala, kollektivet Las Amapolas från regionen Huehuetenango I södra delen av Guatemala.
Processning (fermentering): Tvättad
Varietet: Burboun, Catuai
Altitud: 1350 – 2000 m.ö.h
Screen: 17/18
SCA score: 84,25
Kenya
Ursprung: Kenya, Kianjiru, Kangocho, Ruchu, Ruambiti Factories från regionerna Kirinyaga, Nyeri & Muranga, på de södra sluttningarna av Mt. Kenya mot Nairobi I mitten av landet.
Processning (fermentering): Tvättad
Varietet: SL 28, SL 34, Ruiru 11 & Batian
Altitud: 1.600 – 1.800 m.ö.h
Screen: 16/18
SCA score: 86,5